9,6 Verkoopgemiddelde
9,6 prijs, kwaliteit
Goede service en begeleiding
Woning te huur bij Fijne Makelaar

Zoek je een huurwoning in de regio Oisterwijk – Eindhoven? Fijne Makelaar verhuurt regelmatig woningen en appartementen in de vrije sector, zowel gemeubileerd als ongemeubileerd.

Een woning of appartement huren kan om verschillende redenen; als overbrugging naar een koopwoning, vanwege werk of omdat je bewust kiest voor de vrijheid van huren in plaats van kopen. Dankzij ons NVM-lidmaatschap weet je dat het huurcontract klopt en dat je geen bemiddelingskosten betaalt. Duidelijk en eerlijk.

Ik wil meer weten over huren
Vrijblijvend advies?
Wij bellen je meteen terug.

  De voordelen van fijne makelaar
  Gemeubileerd en ongemeubileerd

  Soms wil je een woning huren als tijdelijke overbrugging. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwbouwhuis hebt gekocht en jouw woning al verkocht is. Het is dan mogelijk om zo lang je meubels op te slaan en gemeubileerd te gaan wonen. Een ongemeubileerde overbrugging is ook mogelijk; dan neem je je meubels mee. Wil je weten wat mogelijk is? Maak dan meteen een afspraak.

  Eindinspectie Fijne Makelaar

  Voordat je in je huurwoning trekt, inspecteren we de plek voor je. De oude huurder dient deze namelijk in goede staat achter te laten. Pas na onze eindinspectie teken je het overname document. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

  Korte communicatielijnen

  Heb je een vraag omtrent ons verhuurderschap? Dan zijn wij altijd beschikbaar. Het is ons doel om de woningen naar volle tevredenheid te verhuren. Jouw woninggenot staat voorop, óók als het om een tijdelijke overbrugging gaat.

  2
  Nieuwe woningen deze maand
  Je woning verhuren via Fijne Makelaar

  Soms wil je je woning niet verkopen, maar verhuren. Ook dat kan via ons. We vinden een huurder die past bij jouw wensen. Daarnaast nemen we alle bijkomende zorgen die je hebt als verhuurder uit handen. Wil je weten hoe dit werkt? Maak dan een afspraak.

  Ik wil mijn woning verhuren
  Vragen
  Veel gestelde vragen over onze diensten
  Verhuren jullie ook sociale huurwoningen?

  Nee, wij verhuren geen sociale huurwoningen. Fijne Makelaar richt zich enkel op de verhuur van vrije sector woningen en appartementen in de regio Oisterwijk tot Eindhoven. Voor een sociale huurwoning verwijzen wij je door naar de woningcorporatie in de dorp of stad waar je wil wonen.

  Waarom huren via een makelaar?
  Je kunt huren via de woningbouw of via een makelaar, zoals Fijne Makelaar. Wanneer je een woning huurt via ons, huur je meestal een woning die van een particulier is en die de verhuur aan ons uit handen heeft gegeven. Deze woningen zijn altijd goed onderhouden, staan in fijne omgevingen en, mocht er onverhoopt iets zijn, bieden we razendsnelle service.
  Hoe kan ik mijn woning verhuren?
  Als je je woning wil verhuren, misschien wel omdat je voor langere tijd naar het buitenland gaat, kun je contact met ons opnemen. We komen graag bij je langs om de woning te bekijken en te bespreken wat je wensen zijn. We zetten dat allemaal op een rij waarna we op zoek gaan naar passende huurders. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat je tot het einde van de contractperiode niet meer naar de woning om hoeft te kijken.