9,6 Verkoopgemiddelde
9,6 prijs, kwaliteit
Goede service en begeleiding
Woning verkopen

Het verkopen van je woning kan zorgeloos en vlot. Wij van Fijne Makelaar begeleiden je op betrokken wijze. We houden je persoonlijk op de hoogte van het verloop. We schakelen snel maar ontspannen, houden lijnen kort, luisteren goed naar potentiële kopers zodat we de juiste mensen naar je woning leiden. We houden je op de hoogte en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

 

Ik wil een afspraak
Vrijblijvend advies?
Wij bellen je meteen terug.

  De voordelen van Fijne Makelaar
  Glashelder verkoopadvies

  Bij het verkopen van je woning komt er best wel wat kijken. Wij zorgen dat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. We geven glashelder advies.
  Daarnaast streven we naar een juiste match tussen de nieuwe bewoner(s) van je huis en jouw wensen en mogelijkheden. We verkopen geen praatjes, maar je woning.

  Meer over ons verkoopadvies weten?

  Regionaal verkoopexpert

  Wij sluiten het hele verkoopproces aan op jouw gewenste situatie. Op basis van onze jarenlange ervaring realiseren we het beste resultaat. Daarnaast kennen we de regionale woningmarkt (van Oisterwijk tot Eindhoven) op ons duimpje: we wonen en werken er zelf ook. Wij zijn regionaal verkoopexpert en zien dus snel de perfecte kansen voor de verkoop van je woning.

  Overal aanwezig

  Voor de verkoop van je woning zetten we alles in. We geven er online aandacht aan via onze website, blogs en social media, maar ook offline natuurlijk.
  Op deze manier zorgen we dat je woning duidelijk zichtbaar is voor de potentiële kopers en dat niemand de verkoop van jouw woning over het hoofd ziet.

  3
  Nieuwe woningen deze maand
  Wat doet de verkoopmakelaar precies?

  Goede vraag: wat doet een verkoopmakelaar precies? Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Wij van Fijne Makelaar komen als verkoopmakelaar op voor jouw belangen bij de verkoop van de woning en zorgen dat die voor de beste prijs wordt verkocht.

  Wij zorgen ook dat het verkopen van je woning op een zorgeloze, fijne en ontspannen manier verloopt. Pas dan is de verkoop écht succesvol.

  Ik wil een afspraak
  67
  woningen verkocht afgelopen 12 maanden
  34
  dagen gemiddelde verkooptijd
  34
  woningen boven de vraagprijs verkocht
  9,4
  beoordelingscijfer
  Prachtig wonen in de regio Oisterwijk en Eindhoven

  Van Tilburg tot Eindhoven, van Oisterwijk tot Oirschot: het is prachtig wonen in deze regio. We kennen dit veelzijdige gebied vanbinnen en vanbuiten. De toekomstige bewoners van jouw woning gaan er volop genieten. En jij kunt je op een fijne manier focussen op de volgende fase van jouw leven.

  Of het nu een om rijtjeshuis of een appartement gaat, Fijne Makelaar is de makelaar die voor jou streeft naar het beste verkoopresultaat. In alle prijsklassen.

  Bekijk onze diensten
  Vragen
  Veel gestelde vragen over onze diensten
  Wat doet een verkoopmakelaar precies?

  Goede vraag: wat doet een verkoopmakelaar precies? Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Wij van Fijne Makelaar komen als verkoopmakelaar op voor jouw belangen bij de verkoop van de woning en zorgen dat die voor de beste prijs wordt verkocht.

  Wij zorgen ook dat het verkopen van je woning op een zorgeloze, fijne en ontspannen manier verloopt. Pas dan is de verkoop écht succesvol.

  Hoe komt de koop tot stand?

  Als verkoper en de koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan legt de verkopende makelaar de afspraken vast in een koopakte. Zodra de koopakte is ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen, treedt voor de koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kan de koper alsnog afzien van de aankoop. Doet hij dat niet, dan is de koop tot stand gekomen.

  Hoeveel is mijn woning waard?

  Als je je woning wil verkopen, wil je natuurlijk weten wat je woning waard is. Vraag het aan 5 vrienden en de kans is groot dat je 5 verschillende antwoorden krijgt. Wil je een waardevol, onderbouwd antwoord krijgen, inclusief een op maat gemaakte verkoopstrategie? Dan kun je bij ons terecht. Wij vertellen je wat je woning waard is op basis van onze kennis, ervaring en data, zoals transactieprijzen van woningen met een soortgelijke inhoud, woonoppervlakte, perceelgrootte en staat van afwerking.

  Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen?

  Ja, de verkoopprocedure ligt niet vast. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het lastig te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar – in overleg met de verkoper – besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen, in bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen.

  Wat als er meerdere gegadigden zijn voor mijn woning?

  Een onderhandeling hoeft niet tot een verkoop te leiden. Er kan met meerdere gegadigden tegelijk worden onderhandeld. De NVM-makelaar moet dit wel duidelijk vermelden. Een andere belangstellende mag altijd een bod uitbrengen, maar de makelaar mag pas met hem in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van de biedingen. Dit kan namelijk overbieden uitlokken.