9,6 Verkoopgemiddelde
9,6 prijs, kwaliteit
Goede service en begeleiding

We komen graag met je in contact

Of het nu gaat om een vraag over verkoop, aankoop, verhuur of taxatie, Fijne Makelaar is de NVM-makelaar met ervaring in en kennis van de regio Oisterwijk – Eindhoven. Je kunt je vragen stellen door onderstaand formulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen we contact met je op (m.u.v. het weekend en de feestdagen). Telefonisch zijn wij bereikbaar 24/7 bereikbaar.
Ons kantoor is geopend maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur en zaterdag op afspraak.

 

  De Lind 18
  5061 HW Oisterwijk

  T | 013-3031899
  T | 085-7603398
  E | info@fijnemakelaar.nl

  KvK | 64674371
  BTW | NL855773509B01

  Volg ons!

  Vragen
  Veel gestelde vragen
  Als ik de vraagprijs bied, moet verkoper de woning dan aan mij verkopen?

  Nee, de verkoper is niet verplicht de woning te verkopen als je de vraagprijs biedt. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als ‘een uitnodiging tot het doen van een bod’. Dat betekent dat als je de vraagprijs biedt, de verkoper nog steeds kan beslissen of hij jouw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.

  Waar start ik de zoektocht naar een koopwoning?

  Het moment dat je een woning gaat kopen, start je met hypotheekgesprek. Je wilt natuurlijk eerst weten wat je kunt besteden en binnen welke prijsklasse jij kunt gaan kijken. Onze hypotheekadviseur geeft je die informatie graag.

  Het is ook mogelijk rond te snuffelen op Funda, om te onderzoeken wat je leuk vindt. Maar wanneer je je wensen aangeeft bij Fijne Makelaar kom je sneller waar je wil zijn; de markt is namelijk razendsnel. Wij schakelen graag voor jou.

  Wat als er meerdere gegadigden zijn voor mijn woning?

  Een onderhandeling hoeft niet tot een verkoop te leiden. Er kan met meerdere gegadigden tegelijk worden onderhandeld. De NVM-makelaar moet dit wel duidelijk vermelden. Een andere belangstellende mag altijd een bod uitbrengen, maar de makelaar mag pas met hem in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van de biedingen. Dit kan namelijk overbieden uitlokken.

  Waarom een aankoopmakelaar in de arm nemen?

  Een aankoopmakelaar heeft speciale kennis. Denk aan de bouwkundige staat; hij of zij ziet snel of er een bouwtechnisch rapport nodig is.

  Een aankoopmakelaar blijft altijd objectief om zo goed mogelijk je belangen te behartigen. Met een aankoopmakelaar weet je dat je niet te veel betaalt en dat er geen onvoorziene zaken zijn die later leiden tot problemen.