9,6 Verkoopgemiddelde
9,6 prijs, kwaliteit
Goede service en begeleiding
Woning kopen? Je weet wat je koopt met Fijne Makelaar

Een woning kopen doe je niet zomaar even. Het vereist een objectieve blik, actuele kennis van de woningmarkt, bouwkundig inzicht en juridische kennis. Dat is waar Fijne Makelaar je graag in bijstaat. We geven je eerlijk advies, waardoor je weet wat je koopt.

Ik wil aankoopbegeleiding
Vrijblijvend advies?
Wij bellen je meteen terug.

  De voordelen van fijne makelaar
  Onze kennis is goud waard

  Dankzij de jarenlange ervaring bij de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties in de regio Oisterwijk en Eindhoven hebben wij veel waardevolle kennis opgebouwd. Van bodem tot bestemmingsplan, van nieuwbouwontwikkelingen in de buurt tot bekende gebreken; wij delen deze kennis met jou.
  Dat geeft je een gouden voorsprong bij de aankoop van jouw droomwoning. Vraag ons advies en wij helpen je graag.

  Regio-expert

  De makelaars van Fijne Makelaar wonen en werken zelf in de regio Oisterwijk - Eindhoven. Dus, als er mensen is die zich kunnen verplaatsen in jouw situatie zijn wij het wel. We vertalen jouw wensen in mogelijkheden en komen snel tot een succesvol resultaat.

  Heldere communicatie

  Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie. Dat betekent dat we goed bereikbaar zijn. Daarnaast zijn we open en eerlijk zijn als het gaat om je toekomstige woning. Wat gaat de aankoop betekenen? Wat zijn de mogelijkheden? Alles om ervoor te zorgen dat je werkelijk die woning koopt waar je van droomt.

  3
  Nieuwe woningen deze maand
  Meer dan een prijsadvies

  Onze aankoopbegeleiding gaat verder dan een prijsadvies. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren of deze te realiseren zijn binnen het gestelde budget. We bekijken de woning met een objectieve blik, bekijken de mogelijkheden tot verbouwing of vergroting, adviseren ten aanzien van de waarde en bepalen samen met jou de strategie die leidt tot een succesvolle aankoop. Met onze hulp kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Samen maken we de aankoop van jouw woning een succes.

  Ja, ik wil graag jullie hulp
  67
  woningen verkocht afgelopen 12 maanden
  34
  dagen gemiddelde verkooptijd
  34
  woningen boven de vraagprijs verkocht
  9,4
  beoordelingscijfer
  Prachtig wonen in de regio Oisterwijk en Eindhoven

  Je wil een woning kopen in de regio Oisterwijk Eindhoven. Dat begrijpen we: het is er prachtig wonen! Wij van Fijne Makelaar kennen deze veelzijdige regio zeer goed. We wonen en werken er zelf al jaren met heel veel plezier. Dat betekent dat wij snel en goed zien waar de woning staat die aan jouw wensen voldoet.

  Vragen
  Veel gestelde vragen over onze diensten
  Waarom een aankoopmakelaar in de arm nemen?

  Een aankoopmakelaar heeft speciale kennis. Denk aan de bouwkundige staat; hij of zij ziet snel of er een bouwtechnisch rapport nodig is.

  Een aankoopmakelaar blijft altijd objectief om zo goed mogelijk je belangen te behartigen. Met een aankoopmakelaar weet je dat je niet te veel betaalt en dat er geen onvoorziene zaken zijn die later leiden tot problemen.

  Als ik de vraagprijs bied, moet verkoper de woning dan aan mij verkopen?

  Nee, de verkoper is niet verplicht de woning te verkopen als je de vraagprijs biedt. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als ‘een uitnodiging tot het doen van een bod’. Dat betekent dat als je de vraagprijs biedt, de verkoper nog steeds kan beslissen of hij jouw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.

  Waar start ik de zoektocht naar een koopwoning?

  Het moment dat je een woning gaat kopen, start je met hypotheekgesprek. Je wilt natuurlijk eerst weten wat je kunt besteden en binnen welke prijsklasse jij kunt gaan kijken. Onze hypotheekadviseur geeft je die informatie graag.

  Het is ook mogelijk rond te snuffelen op Funda, om te onderzoeken wat je leuk vindt. Maar wanneer je je wensen aangeeft bij Fijne Makelaar kom je sneller waar je wil zijn; de markt is namelijk razendsnel. Wij schakelen graag voor jou.

  Wat als er meerdere gegadigden zijn voor mijn woning?

  Een onderhandeling hoeft niet tot een verkoop te leiden. Er kan met meerdere gegadigden tegelijk worden onderhandeld. De NVM-makelaar moet dit wel duidelijk vermelden. Een andere belangstellende mag altijd een bod uitbrengen, maar de makelaar mag pas met hem in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van de biedingen. Dit kan namelijk overbieden uitlokken.