9,6 Verkoopgemiddelde
9,6 prijs, kwaliteit
Goede service en begeleiding
Ik wil verkopen

Woon jij in de regio Oisterwijk - Eindhoven en wil jij je woning verkopen? Dan doe je dat liefst met een betrokken makelaar op een ontspannen manier. Wij - Marc, Claire en Kees - van Fijne Makelaar weten hoe belangrijk dit is. We zijn gespecialiseerd in deze regio en nemen je het verkoopproces graag, op onze eigen transparante wijze, uit handen. Jouw woning wordt succesvol verkocht.

Ik wil kopen

Ben je op zoek naar een woning of appartement, een beleggingspand of recreatiewoning in de regio Oisterwijk - Eindhoven? Wij helpen graag. We kennen de regio door en door en weten snel wat het beste past bij je wensen en toekomstbeeld. We begeleiden het aankoopproces van a tot z, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Maak meteen een afspraak.

Ik wil een taxatie

Er zijn verschillende momenten waarop je een taxatie van je huis nodig hebt. Denk aan de aanvraag van een hypotheek of het oversluiten ervan. Fijne Makelaar taxeert woningen in de regio Oisterwijk – Eindhoven. Heb je een (NWWI-gevalideerde) taxatie nodig van jouw huidige of nieuwe woning? Dan zijn Kees, Claire of Marc de fijne makelaars die je graag helpen.

Vrijblijvend advies?
Wij bellen je meteen terug.

  Ik wil huren

  Op zoek naar een vrije sector huurwoning of appartement? Dan hebben wij een fijn aanbod voor je. Gemeubileerd, gestoffeerd en in verschillende prijsklassen, in de regio Oisterwijk - Eindhoven. Ook ongemeubileerd is mogelijk. Huur je via Fijne Makelaar? Dan betaal je geen courtage of bemiddelingskosten. Dat is één van de zekerheden van het huren via een NVM-makelaar. Fijn toch?

  Vragen
  Veel gestelde vragen over onze diensten
  Hoe kan ik mijn huis verkopen?

  Een huis verkopen is een grote stap. Laat je daarom goed informeren. Het liefst door een NVM-makelaar. Een NVM-makelaar voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen.
  Wil je je huis verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij van Fijne Makelaar zijn NVM-Makelaar in de regio Oisterwijk – Eindhoven en leggen graag aan je uit hoe het allemaal in zijn werk gaat.

  Hoeveel is mijn huis waard?

  Heb je een koopwoning en ben je van plan die (misschien) te verkopen? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs. Zo kunnen we elkaar leren kennen en het huis rustig bekijken. Na ons gesprek werken wij een uitgebreide waardebepaling en verkoopstrategie uit. Hierna weet je hoeveel je huis waard is en is het aan jou of je de woning via ons wil verkopen.

  Contact
  Waar kunnen we jou mee helpen?
  Diensten | Fijne Makelaar